Всеукраїнська громадська організація «ЄВРОПЕЙСЬКЕ ПОКОЛІННЯ» підписала меморандум про партнерство з Національним громадським рухом «НІ ХАБАРНИЦТВУ»

14 січня в київському офісі ГО «Європейське покоління» був підписаний меморандум про партнерство з Громадським рухом «Ні хабарництву». «Ні хабарництву» активно протидіє причинам та умовам хабарництва в Україні, за час свого існування рух набрав значних масштабів і досяг позитивних результатів. До руху долучилися Народні депутати, журналісти, громадські активісти, діячі, інші особі що стали жертвою «хабарництва». «Європейське покоління» теж не лишилося осторонь і активно підтримала ініціативу руху їх принципи протидії корупції та хабарництва, та підтвердили свою участь підписом в меморандумі. Цим кроком «Європейське покоління» підтверджує своє прагнення активно поширювати принципи та умови протидії хабарництву, загальнонаціонального громадського руху та участь у різних заходах такого роду.


На зустрічі був присутній голова ГО «ЄВРОПЕЙСЬКЕ ПОКОЛІННЯ» Вадим ЯРЕМЕНКО, заступники Лапань Володимир, Хафизов Костянтин та інші, з боку Громадського руху «НІ ХАБАРНИЦТВУ» був координатор руху — Сергій ГУЛА. Крім цього, присутні члени ГО «Європейське покоління» підписали індивідуальні деларації, в яких зобов’язалися не давати і не брати хабарі і особисто протидіяти корупції.
Вадим ЯРЕМЕНКО так прокоментував цю подію: «Наша організація прагне побудувати Європу в Україні, а однією з перших та основних причин, які заважають розвитку та процвітанню нашої країни, є загальне явище «хабарництва» як вимагання так і давання, саме ця проблема тягне якорем нашу країну вниз, і ми нічого не доб’ємося поки хабарництво(корупцію) НЕ БУДЕ викорінено. Підписання меморандуму, сертифікатів, для нашої організації є дуже важливими речами та близькі нам по духу, тому ми не можемо не підтримати цей рух і готові надалі підтримувати його ініціативи і брати участь в акціях такого масштабу. 
Ми й надалі будемо шукати партнерів серед громадянського суспільства, чиї принципи і прагнення схожі з нашими!» 
Тому що: «Разом ми – сильні, а тому переможемо»!

pokolinnya.org 2017 - 2024