«СУБОТНИК-ПІКНІК» від «Європейського покоління». Відео

«СУБОТНИК-ПІКНІК» від «Європейського покоління». Відео

Суботній День, прибирання, «СУБОТНИК-ПІКНІК» завершився, а емоції лишились, залишились не тільки в душі, а й на території Ботанічного саду ім. Фоміна.  Приємно коли бачиш плоди власної праці, що будуть служить не тільки собі, іншим людям сьогодні, а й  майбутньому поколінню завтра.

21 березня — «Міжнародний день лісів», Всеукраїнська громадська організація «ЄВРОПЕЙСЬКЕ ПОКОЛІННЯ» спільно з громадською організацією «Прогресивна нація» провела його з користю, прибравши сміття, висадивши нові рослини, і після, зігрівшись теплим чаєм з медом та канапками в Ботанічному саду біля метро Університет.

Вадим ЯРЕМЕНКО — голова організації «ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПОКОЛІННЯ», давши інтерв’ю 112 каналу з приводу даного заходу, закликав всіх небайдужих унаслідувати приклад і навести лад на території власного впливу, кожного громадянина України. Якщо ви хочете змін в своєму житті почніть їх з себе, — станьте тією зміною! Почніть з власного будинку, квартири, села, селища, міста, району, області… Тільки так ми зможемо навести порядок в країні де ми живемо. В першу чергу ми робимо це для себе! 






https://youtu.be/pZlM_3rYeuk

«Pokolinnya.org» © 2018

pokolinnya.org 2017 - 2024